Forum ManagerZone Polska

Off Topic - Mamy Cię w wersji Deluxe - Jest Filmik

McDaniel - 2005-06-12, 03:32
Temat postu: Mamy Cię w wersji Deluxe - Jest Filmik
Tydzien temu mój kolega zaprosil mnie na swoja osiemnastke niby nic szczegolnego ot zwykła imprezka. (kolega ma urodziny dopiero w lipcu ale mowil ze wyjezdza na kursy fortepianowe i nie bedzie mogl zorganizowac w terminie) Poniewaz ma mała chate zorganizował ja w lokalu, ktorego wlascicielka jest znajoma moich rodziców Smile Pomyslałem fajny zbieg okolicznosci spokojnie dzis umówilem sie z paroma innymi osobami zeby razem tam podjechac.
Dojechalismy na miejsca wchodze do lokalu chce zlozyc koledze zyczenia. a tu z zza drzwi wypada moja rodzina i inni moi znajomi i spiewaja mi sto lat. Zamarlem nie wiedzialem o co chodzi. Okazało się że ów kolega zaprosil mnie na wlasna osiemnastke o ktorej sam nie mialem bladego pojecia (urodziny mam troche za ponad tydzien ale nie zamierzałem robic imprezy)
To się wydaje smieszne ale mnie zgielo z nóg zwyczajnie, totalny szok. Ludzie mi ta impreze szykowali juz od ponad miesiaca i nikt sie nie wygadal nikt nie pisnał nawet słowka.
Kazdemu z was życze przezyc takie cos, bo to dopiero jest niespodzianka z prawdziwego zdarzenia... Razz Moja sister to wszystk nagrala i musze powiedziec ze dawno nie widzialem tak zdziwionego i zamroczonego człowieka jak ja w tamtym momencie Razz to trzeba poprostu przezyc hehe

przepraszam za wszelkie błedy ale dopiero wpadłem do domu i odrazu chcialem sie podzielic z mzetowa bracia to wiadomoscia.
naprawde szok totalny Very Happy

TUTAJ MACIE FILM
Dzieki uprzejmości Cap0ne filmik z tego wkretu bedzie tu przez pare dni Smile
Anonymous - 2005-06-12, 14:19
Temat postu:
hehe
to niezła niespodziewajka
mojej 18 praktycznie nie było, ale nikt nie wpadł na taki pomysł - zazdroszczę inwencji rodziny Smile
gregster - 2005-06-12, 14:21
Temat postu:
hehe potwierdzam Very Happy (widzialem ten filmik) - byl w glebokim szoku - z wrazenia wszedl pod stol Laughing Wszystkiego najlepszego szwagier!
Anonymous - 2005-06-12, 20:30
Temat postu:
McD wrzuc gdzies filmik Smile pokaz nam tez Very Happy
nocnyopolepl - 2005-06-12, 21:33
Temat postu:
hehe gratuluje przyjaciol Smile no i oczywiscie rodzinki Smile
McDaniel - 2005-06-12, 23:39
Temat postu:
Cap0ne to jest 10MB narazie serwery na ktorych mam konta nie chca mi przyjac takiego pliku Razz moze by ktos uzyczył dla dobra społecznego troszke miejsca zeby sie ponabijac z mcdanielka Very Happy
hehe
Anonymous - 2005-06-13, 00:25
Temat postu:
McDaniel napisał/a:
Cap0ne to jest 10MB narazie serwery na ktorych mam konta nie chca mi przyjac takiego pliku Razz moze by ktos uzyczył dla dobra społecznego troszke miejsca zeby sie ponabijac z mcdanielka Very Happy
hehe

chyba ja mam 10mb u siebie wolne
musialbym sprawdzic Very Happy

sprawdzilem Smile moglbym na kilka dni udostepnic miejsce Smile ale max 11mb
McDaniel - 2005-06-13, 06:37
Temat postu:
Cap0ne napisał/a:
McDaniel napisał/a:
hehe

chyba ja mam 10mb u siebie wolne
musialbym sprawdzic Very Happy

sprawdzilem Smile moglbym na kilka dni udostepnic miejsce Smile ale max 11mb

Cap0ne to by było akurat filmik ma mniej niz 11 mb Smile jak wroce ze szkoly to sie do ciebie zgłosze Smile
mz999 - 2005-06-13, 07:32
Temat postu:
Cap0ne, McDaniel, dawac dawac chce to widziec ;D
konrad111 - 2005-06-13, 14:07
Temat postu:
gratulacje rodziny i przyjaciol czekam z niecierpliwoscia na film
heady-deluxe - 2005-06-13, 17:59
Temat postu:
Dobre! Razz Czekam na filmik Very Happy
McDaniel - 2005-06-13, 20:59
Temat postu:
spoko dogaduje sie juz z Cap0ne niedługo wysle mu filmik choc podkreslam ze troche słaba jakosc bo aparatem robiony ale z dzwiekiem of korz Wink
Anonymous - 2005-06-13, 22:17
Temat postu:
Ja juz widzialem filmik, a wy !? Razz

Filmik mozna sciagnac pod tym linkiem .

Filmik trwa 2min. McD kurde ale ty brzydki jestes Razz
Tak serio to niezle zamotany byles Very Happy , brales cos !? Wink
kacperek - 2005-06-13, 22:20
Temat postu:
Cap0ne - nieco link jest zamieszany, ale da sie z tym uporac Wink
McDaniel - 2005-06-13, 22:30
Temat postu:
Cap0ne napisał/a:
Ja juz widzialem filmik, a wy !? Razz

Filmik mozna sciagnac pod tym linkiem .

Filmik trwa 2min. McD kurde ale ty brzydki jestes Razz
Tak serio to niezle zamotany byles Very Happy , brales cos !? Wink

heheh czlowieku tu nie trzeba zadnych dragów mi sie z miejsca we łbie zakręciło Razz
a pozatym wiem wiem jestem piekny Wink

odrazu mowie ze to co sie tak ryje cały czas to moja starsza siostra (dlatego nic innego nie słychac Razz) a ta pani na koncu i na poczatku to mamusia Wink
Anonymous - 2005-06-13, 22:30
Temat postu:
kacperek napisał/a:

dla inteligetnego nic trudnego Razz
juz poprawione Wink

Edit:
McDaniel napisał/a:
heheh czlowieku tu nie trzeba zadnych dragów mi sie z miejsca we łbie zakręciło Razz

odrazu mowie ze to co sie tak ryje cały czas to moja starsza siostra (dlatego nic innego nie słychac Razz) a ta pani na koncu i na poczatku to mamusia Wink

pozdrow siostre i mame Very Happy
jakos filmiku jak na aparat jest niezla Smile
Anonymous - 2005-06-13, 23:27
Temat postu:
właśnie ciągnę
zobaczymy jak wyglada Kinder Niespodzianka Cool
McDaniel - 2005-06-13, 23:34
Temat postu:
Cap0ne napisał/a:
kacperek napisał/a:

dla inteligetnego nic trudnego Razz
juz poprawione Wink

Edit:
McDaniel napisał/a:

pozdrow siostre i mame Very Happy
jakos filmiku jak na aparat jest niezla Smile

No wiesz siostra sierota nagrywała w najgorzszej rozdzielczosci ale dzieki temu da sie to jakos sciagnac Smile
Anonymous - 2005-06-14, 00:28
Temat postu:
włączam i kazuje się, że nie mam odpowiednich kodeków (tzn. jest dźwięk, ale nie ma obrazu)
jakie kodeki powinienem ściągnąć, żeby być pewnym, że bez problemów obejrzę filmik?
McDaniel - 2005-06-14, 00:29
Temat postu:
tomex24 napisał/a:
włączam i kazuje się, że nie mam odpowiednich kodeków (tzn. jest dźwięk, ale nie ma obrazu)
jakie kodeki powinienem ściągnąć, żeby być pewnym, że bez problemów obejrzę filmik?

najlepiej sciagnij program quick time player

http://www.apple.com/quicktime/download/win.html
mz999 - 2005-06-14, 08:29
Temat postu:
buehehehe Very Happy najlepszy motyf jak sie chowa pod stol :d Twisted Evil

nice Wink
tequilla - 2005-06-16, 09:53
Temat postu:
hehe, niezłą ci niespodziankę zrobili Very Happy

2.0 powered by phpBB modified by Przemo © 2003-2005 phpBB Group