scharic napisał/a: |
Czemu ja nie mam czasu?! Sad
Krótka piłka, bo nie zaglądałem już tu dawno: - kto tu rządzi (tj. kto jest organizatorem LKJ)? - co Wy chcecie zrobić? - po co zmieniać coś co było dobre? - co Wy zrobiliście z LKJ? |
siraff napisał/a: |
scharic napisał/a:
- kto tu rządzi (tj. kto jest organizatorem LKJ)? - co Wy chcecie zrobić? - po co zmieniać coś co było dobre? - co Wy zrobiliście z LKJ? - jeszcze do paru dni wstecz rządził rogal a pomagali mu biały, bulbinek, a wczesniej mamboleo , poniewaz rogal zrezygnował to zostałem ja dokoptowany od wczoraj - przeciez to zostało własnie zmienione na ten sezon ktory sie konczy , czy ty wiesz o czym piszesz ? - tzn kto i co zrobił ? |
rogal71 napisał/a: | ||
o ile już to rządził bulbinek z siraff( bo interpretowali regulamin jak im sie tylko podobało) a pomagali im w przepisywaniu wyników do tabel rogal i biały, Rogal zrezygnował z pomagania bo nie chciało mi sie wychodzić na ulice lać sie po twarzy, bo zamiast trzymania sie regulaminu teraz takie propozycję tu padają. Very Happy Wink |
No to jeszcze raz bo to co ty wyprawiasz przechodzi ludzkie pojęcie -
Rządziłes ty rogal !!!!! , pomagał ci mamboleo . Potem do składu orgów zostali dokoptowani biały i bulbinek . Odszedł mamboleo . System zmieniłes ty i to ty byłes szefem , z tego co wiem mamboleo musiał z toba wszystko konsultowac. W ktorym miejscu ja rządziłem ? Wskaz mi kiedy ? Cały sezon nic nie pisałem i nie wtracałem sie. Ustaliłes sam nowy system na ten sezon i nikt tego nie kwestionował, raz spytałem rywala czy zagra mecz na ktory spozniłem sie z podaniem składu i tyle. Ty zrobiłes z tego afere bo ja wielokrotnie pisałem ze skoro nie mozna to sie z tym zgadzamy i koniec tematu To ze zrezygnowałes to juz twoja sprawa i twoje fochy. Pewnym jest ze zabrałes zabawki i zostawiłes posty z dwóch kolejek , nie uporzadkowane tabele i kartki. Przypomnij sobie "sentencje" naszego wielkiego premiera - po czym poznaje sie prawdziwego ... Człowieku czy ty naprawde nigdy ale to nigdy nie mozesz odpuscic ? Ogarnij sie troche i nie zachowuj sie jak obrazony dzieciak . Nie tarzaj sie po ziemi bo mama ci nie chce kupic gumy. To ze w LK tupniesz i wszyscy sie chowaja po kątach nie oznacza, ze tak będzie wszędzie. |
W ktorym miejscu ja rządziłem ? Wskaz mi kiedy ?....... |
Rządziłes ty rogal !!!!! , |
Kod: |
Klan M - Z - R - P - Pkt.
--------------------------------------------- Okrutni Ściemniacze 0 0 0 0 0 FUGAZI 0 0 0 0 0 Championship 0 0 0 0 0 RATAMATAFON 0 0 0 0 0 |
Okrutni Ściemniacze M - Z - R - P - Pkt
---------------------------------------- FC Valec 0 0 0 0 0 Widzew Lodz FC 0 0 0 0 0 FC ROYAL Chesterfield 0 0 0 0 0 ReD ArmY WidzeW LodZ 0 0 0 0 0 FUGAZI M - Z - R - P - Pkt -------------------------------------------- CEGIA CREW 0 0 0 0 0 SC Hitmen 0 0 0 0 0 FC SZELKI Sosnowiec 0 0 0 0 0 Resovia 1905 0 0 0 0 0 Championship M - Z - R - P - Pkt ------------------------------------------ FC Jagiellonka 0 0 0 0 0 Wodzislawska e-Odra 0 0 0 0 0 RKS Rybnik-Energetyk 0 0 0 0 0 Bochyn Team Zabrze 0 0 0 0 0 RATAMATAFON M - Z - R - P - Pkt ----------------------------------------- Fc Punkers 0 0 0 0 0 Niepelnosprytne Patyki 0 0 0 0 0 Sharks Szczcin C.F. 0 0 0 0 0 Nankatsu Szczecin 0 0 0 0 0 |
M - Z - R - P - Pkt
CEGIA CREW 0 0 0 0 0 SC Hitmen 0 0 0 0 0 FC SZELKI Sosnowiec 0 0 0 0 0 Resovia 1905 0 0 0 0 0 |
M - Z - R - P - Pkt
FC Valec 0 0 0 0 0 Widzew Lodz FC 0 0 0 0 0 FC ROYAL Chesterfield 0 0 0 0 0 ReD ArmY WidzeW LodZ 0 0 0 0 0 |
M - Z - R - P - Pkt
FC Jagiellonka 0 0 0 0 0 Wodzislawska e-Odra 0 0 0 0 0 RKS Rybnik-Energetyk 0 0 0 0 0 Bochyn Team Zabrze 0 0 0 0 0 |
M - Z - R - P - Pkt
Fc Punkers 0 0 0 0 0 Niepelnosprytne Patyki 0 0 0 0 0 Sharks Szczcin C.F. 0 0 0 0 0 Nankatsu Szczecin 0 0 0 0 0 |
piotr_zajc napisał/a: |
Do piątku muszę kupić napastnika wypasa ![]() |
Radziola napisał/a: |
NO GRATKI, NAPADZIOR NICZEGO SOBIE. MAM TYLKO NADZIEJE ZE JAK BEDZIESZ GRAL ZE MNA TO BEDZIE PAUZOWAL ZA COKOLWIEK ![]() |
Feto Sanok napisał/a: |
http://denvitaharen.net/player/?id=113835
narzie na testach))) |
rogal71 napisał/a: |
sory dawid750, sory gregster, ale skoro to jest wypas to i za takie pieniadze to ja naprawde mam parkinsona i to z przezutami na muzga.
Jak na moje oko to ktos tu niema co z kasiora robic na MZ, a sa koledzy co potrzebuja pomocy-pozyczki |
gbrl napisał/a: |
gregster -- nie chesz do kompletu 3 obroncy ?? Very Happy
wyglada tak |
dawid750 napisał/a: |
ale skoro ty go brales to nielicytowałem |
Cytat: |
Sredni wiek: 29.3 lat |
bwdowczyk napisał/a: |
Ale mi się trafiło - kupiłem właśnie napadziora, 24lata, 9 piłek w strzale i się okazuje, że 10 piłkę strzału trenuje Smile |
cegia napisał/a: |
stary ch... ,ale wymiata )) wczoraj urodziny ;pp
http://denvitaharen.net/player/?id=16106 |
gregster napisał/a: |
bwdowczyk napisał/a:
Ale mi się trafiło - kupiłem właśnie napadziora, 24lata, 9 piłek w strzale i się okazuje, że 10 piłkę strzału trenuje a poza strzalem jakie ma jeszcze skille? |
dawid750 napisał/a: |
Pnowie planuje sprzedaz tych panów
komuś sie cos podoba ?? http://oxi.se/player/?id=63266 |
jocerek_pl napisał/a: |
ile sobie zyczysz za norbuta kiedy urodzinki i czy jeszcze trenuje jak tak to co i czy musi miec trenera |
oto moj najnowszy nabytek:
http://www.skiller.virtualmz.com/skiller.php?id=22551 wydalem ponad 5 baniek i niedlugo zobaczymy czy bylo warto... |
eliks napisał/a: |
Dziadek.
W jaki sposób wy zarabiacie żeby sobie kupować zawodników za 5mln na 2 sezony? Przecież stadion, nawet na maxa rozbudowany napewno nie pokrywa wydatków tygodniowych. |
qrczaki Shocked skad wy takich grajków bierzecie Shocked
normalnie człowiek w kompleksy moze wpasc ... |
o przyszłość zespołu z takimi juniorami nie masz sie co marwić |
Zoltan1234 napisał/a: | ||
zgadza sie a rosna nastepni ale jakos nie moge wygrac tej div3 ![]() |
stary kupę kasy za nich wyhaczysz
ja szukam bramkarza do 26 lat z 9@ bo nie mam |
ty weź poczekaj do sezonu, co ci zależy te pare dni ![]() No i zacznij od jakiś 800k powiedzmy. Za 1.4mln juz można wyrwać takiego z formą, kondycją i doświadczeniem |
Wchodze w społeczność a tam:
Transfer dnia Racislaw Budarz Wartośc: 834 960 EUR Cena: 5 706 905 EUR Kupujący: SC Hitmen |
Babolex napisał/a: |
eee, wreszcie jakiś mój zawodnik został dostrzeżony |
bartek, jak spojrzalem teraz na twoj bannerek to mi sie zal zrobilo i postanowilem ci go poprawic i nieco ubarwic ![]() masz, mozesz se zmienic ![]() Obrazek |
bwdowczyk, jak dostaniesz za niego te 1.7mln które chcesz to ja zostanę księdzem.... no chyba że nie ma bloka na motoryce w co wątpię. Dodatkowo dochodzi blok w panowaniu |
Nie to że nikt nie chce kupować, ale kosmiczne ceny chcecie. |
Jankers napisał/a: |
Cegia i inni... czy 16-letni junior trenuje znacznie szybciej pod opieką treneiro z powiedzmy 8 piłkami w danym skillu ?
Kiedyś czytałem, że trenerzy bardziej wpływają na seniorów, a u młodzików nie ma to takiego znaczenia. Jak wytrenowałeś tych? |
djbat napisał/a: |
jacys chetni ? |
Babolex napisał/a: |
Eliks-Nienajadło jak się napakuje i nie zblokuje to widzę ładną kasę za niego ![]() |
Moze ktoś jest zainteresowany ? ![]() http://mzplayer.se/?id=0409132327 |
jakiego ma partiala na kondycji |
Radziola napisał/a: | ||
Ja za tego zawodnika dałem 1,600 000 eur ....
hmm a co przez to rozumiesz ![]() ![]() |
w życiu tyle za niego nie dam stary.
Chodzi mi o to ile dni ma ćwiczoną kondycje, bo wynika że tam bloka nie ma? |
Radziola napisał/a: | ||
hmm no ja dałem ![]() a co do trenowania kondycji, to ogólnie jest tak ze do uzyskania piłeczki potrzebuje 47 dni, natomiast wczoraj go wrzuciłem na trenowanie kondycji i po 1 dniu pozostało mu 39 dni do uzyskania piłeczki na kondycji... |
NO TO GO PUSZCZAM NA LT, BEDZIE NA NIEJ DO NIEDZIELI
Bernard Parzysz (50461730) |
buncol napisał/a: |
jak myślicie Panowie ? Ten pan dostał właśnie glejta :
http://mzplayer.se/?id=0424153724 sprzedawać ?? czy nie ? jeśli tak to za ile byście go wystawiali |
Jak na pomocnika to ma z deka mało przeglądu.
|
Zoltan1234 napisał/a: |
Zoltan zakupił coś takiego
http://www.skiller.virtualmz.com/skiller.php?id=690789 Chinol za 2,15 M Holender za 1,55 M nie znam za bardzo cen na rynku ale mnie przypiliło przepłaciłem bardzo ? |
wt napisał/a: |
jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam do licytacji
http://mzplayer.se/?id=0625201063 w przeciągu trzech dni te gamonie będą sukcesywnie pojawiać się na transferach |