Forum ManagerZone Polska Pierwsze nieoficjalne forum dla polskiej społeczności ManagerZone.com Forum istnieje od 2004-02-12 godzina: 01:56 http://forum.managerzone.pl/
Po raz kolejny chcielibyśmy zaprosić maniaków, fanów, fanatyków, entuzjastów
(jak zwał tak zwał w końcu chodzi o nas) tym razem na powakacyjny Zlot eMZetowiczów,
który odbędzie się w sobotę 18 września 2010 roku :) w Parku Chorzowskim.
W programie zlotu: Godzina 16-17 start zlotu w Hawaii (Pub, Restauracja - koło Zielonej Doliny) nr 4 na mapce WPKiW, gdzie przy złocistym trunku i pysznych bagietkach
będziemy imprezować, rozmawiać o simie, taktykach i innych sprawach.
Ale tak swoja droga to kurwa next time nie bede im pisal na gb bo to ich obowiazek sprawdzic co sie dzieje na forum.Jak im sie nie chce to nie musza grac,na sile sie nic nie zrobi to raz a dwa nie bede prosil jakis leszczykow z 4div o granie bo tym sie tylko osmieszam yo Jak dzis do 24 nie odpisze nikt to trzeba bedzie dac v/o albo dobrac normalnych ludzi ktorym zalezy na graniu w lbn 2 ajj ?
[ Dodano: 2006-07-31, 12:34 ]
Tak wogole wbija do lublin 2 moj kolega voltek85.Ma dobry skladzik w miare i bedzie mogl grac na pewno
mi też nie chcesz być kapitanem Lublin II to gracze muszą mieć wszystko na GB masz się nimi opiekować, pieścić, miziać i nie wiem co jeszcze inaczej nie powtórzycie wyniku Lublin I
jazder -Usunięty- Gość
Wysłany: 2006-07-31, 16:58
Wredny laseczke tez im smigales? hehe Pewnie to byl klucz do sukcesu :d
[ Dodano: 2006-08-01, 22:11 ]
wredny zrob tabele i terminarz w nowym topicku dla LUBLIN II yo
[ Dodano: 2006-08-02, 22:30 ]
Wredny nie wiem skad wziales typa start lublin (serv) ale jak go pytam czy nadal chce grac w Lublinie 2 to odpowiada ze nie wie o co chodzi i nigdy sie do nas nie zapisywal