Forum ManagerZone Polska Pierwsze nieoficjalne forum dla polskiej społeczności ManagerZone.com Forum istnieje od 2004-02-12 godzina: 01:56 http://forum.managerzone.pl/
Po raz kolejny chcielibyśmy zaprosić maniaków, fanów, fanatyków, entuzjastów
(jak zwał tak zwał w końcu chodzi o nas) tym razem na powakacyjny Zlot eMZetowiczów,
który odbędzie się w sobotę 18 września 2010 roku :) w Parku Chorzowskim.
W programie zlotu: Godzina 16-17 start zlotu w Hawaii (Pub, Restauracja - koło Zielonej Doliny) nr 4 na mapce WPKiW, gdzie przy złocistym trunku i pysznych bagietkach
będziemy imprezować, rozmawiać o simie, taktykach i innych sprawach.
A tak przy okazji kto chce dobrze się bawić, zapraszamy do naszego klanu phoenix ,
chętnych proszę o zgłoszenie się na moją GB w MZ lub w linku rekrutacja
http://phoenix-stars.phorum.pl/viewtopic.php?t=168
Poszukuję osób do założenia klubu. Dla mnie to obojętnio kto, z czasem będą selekcje i następne sekcje. wszystkich chęnych prosze o pisanie tutaj lub do mnie w managerzone:)
Nie mamy rozbudowanej infrastruktury, nie proponujemy wspanialej atmosfery na forum i nie gwarantujemy dobrej zabawy ale potrzebujemy solidnego managera ktory nie ma czasu na pierdoly za to potrafi powaznie podejsc do wyzwania i chcialby z nami awansowac do II ligi LK, a pozniej moze wyzej, kto wie...
Jedyne co gwarantujemy to gra w pierwszym skladzie!
Zainteresowanych gra w Red Dragon Clan ze składem minimum 8mln i powaznym podejsciem do gry zapraszam na moja GB
miki929
Wysłany: 2010-03-27, 21:35
Klan DragonSquad poszukuje wzmocnien.
Jestesmy nowopowstalym klanem i mamy w swoich szeregach tylko 6 druzyn, a wiec w LK jeszcze nie gramy. Szukamy narazie druzyn chetnych do nas dolaczyc. Wszelkie druzyny zainteresowany wstapieniem do klanu zapraszam na nasze forum:
www.dragonsquad.fora.pl
a nastepnie napisanie odpowiednieo postu, badz na GB bezposrednio do mnie, lub do użytkownika - livan86.
Wszelkie pytania nalezy rowniez kierowac na forum klanowym.
Do swojego powyższego ogłoszenia chciałem dodac że szukam również dwóch menadzerów na stanowisko zastępcy kapitana. Wymagana min 4div . Nie oczekuje doświadczenia w prowadzeniu Klanu, wszystko na bieżąco będzie tłumaczone.
III ligowy Wundaba Clan poszukuje wzmocnień do zbliżającego się sezonu LK.
Poszukujemy drużyn, których wartość pierwszej 11 przekracza 8 mln, mile widziana, też byłaby aktywność na forum, które myślę, iż jest dość aktywne(Prawie 20 tyś postów przez półtorej roku).
W ciągu ostatnich 2 sezonów awansowaliśmy odpowiednio z 5 do 4 i z 4 do 3 ligi z I miejsca, chcielibyśmy aby taki stan rzeczy był również i w tym sezonie, ale do tego zamierzenia niezwłocznie potrzebne będą nam 2 mocne drużyny.
Jesteśmy klanem, który praktycznie nie otrzymuje żółtych kartek(przez 3 sezony zarobiliśmy tylko 1 żółtą kartkę) kładziemy na ten aspekt duży nacisk.
Mniej wiecej co sezon prowadzimy darmowy Flek składający się z II etapów(zainteresowanym mogę wytłumaczyć o co chodzi).
W razie jakich kolwiek pytań proszę pisać na GB:
lukasp i bialybosik lub Neox166
forum: wundabaclan.mojeforum.net
Pozdrawiam
_________________ Kapitan
TM - Siedlce II LK - Wun2ba clan
Klan DOMINATORZY poszukuje drużyn do gry w LK. Mamy 3 składy (III, V i VI liga).
Oferujemy:
- własne forum http://dominatorclan.mojeforum.net/index.php
- własny herb klanu
- miłą atmosfere w klanie
- rozgrywki LK
- gramy także w LKJ (3 razy zdobyliśmy mistrzostwo, mamy 2 składy)
- rozgrywki wewnątrzklanowe na zasadzie meczy towarzyskich we wtorki
- darmowy FL dla najlepszych klanowiczów
Oczekujemy:
- przede wszystkim sumienności, pilnowania terminów, wysyłania/przyjmowania wyzwań na czas, nieoddawanie meczy walkowerami
- regularnego odwiedzania forum klanowego i udzielania sie na nim
- mile widziana wartość podstawowego składu ~5,5mln eur lub więcej
Zainteresowani proszeni są o zgłaszanie sie na moja księge gości lub gg 1600395
martini__85
Klan The Browers szuka dwóch/trzech ekip do wzmocnienia swojego składu na nowy sezon.Posiadamy dwie sekcje które z powodzeniem walczą w swoich ligach.
Szczególnych wymagań nie mamy(oprócz podstawowych)czyli pilnowanie regulaminu i trzmanie wolnych piątków!
Jeśli jest ktoś chętny zapraszam na moje KG.Odpowiem na wszystkie pytania!
Pozdro,jozzy22