Forum ManagerZone Polska Pierwsze nieoficjalne forum dla polskiej społeczności ManagerZone.com Forum istnieje od 2004-02-12 godzina: 01:56 http://forum.managerzone.pl/
Po raz kolejny chcielibyśmy zaprosić maniaków, fanów, fanatyków, entuzjastów
(jak zwał tak zwał w końcu chodzi o nas) tym razem na powakacyjny Zlot eMZetowiczów,
który odbędzie się w sobotę 18 września 2010 roku :) w Parku Chorzowskim.
W programie zlotu: Godzina 16-17 start zlotu w Hawaii (Pub, Restauracja - koło Zielonej Doliny) nr 4 na mapce WPKiW, gdzie przy złocistym trunku i pysznych bagietkach
będziemy imprezować, rozmawiać o simie, taktykach i innych sprawach.
jeden mecz sie odbedzie wiec zaczynacie z 3punktami
Nie odbędzie się. Regulamin takiej opcji nie przewiduje i słusznie. Nie ma kompletnych wyzwań, nie ma dwumeczu. Zagrać jeden mecz, a na drugi wieczorny już nie znaleść chętnego. Szkoda tracić jeden mecz i ryzykować pogorszenie formy zawodników.
Co Ty opowiadasz, dostałeś wyzwanie od Alexa to je przyjmujesz lub nie, i nie ważne czy jedno czy dwa, jeśli przyszło jedno to na jeden mecz masz wałek, drugi jest grany normalnie. Już nie raz tak było, jeśli nie przyjmiesz lub odrzucisz wyzwanie wtedy na drugi mecz wałek bedzie dla nas. A z tego co wiem od Alexa jeden mecz jest juz zaklepany.
_________________ ReVeNgE Lidzbark div. 2.5
[LK] - rodzina klanów FUGAZI
dobryg napisał/a:
kanastra napisał/a:
jeden mecz sie odbedzie wiec zaczynacie z 3punktami Wink
Nie odbędzie się. Regulamin takiej opcji nie przewiduje i słusznie. Nie ma kompletnych wyzwań, nie ma dwumeczu. Zagrać jeden mecz, a na drugi wieczorny już nie znaleść chętnego. Szkoda tracić jeden mecz i ryzykować pogorszenie formy zawodników.
Co Ty opowiadasz, dostałeś wyzwanie od Alexa to je przyjmujesz lub nie, i nie ważne czy jedno czy dwa, jeśli przyszło jedno to na jeden mecz masz wałek, drugi jest grany normalnie. Już nie raz tak było, jeśli nie przyjmiesz lub odrzucisz wyzwanie wtedy na drugi mecz wałek bedzie dla nas. A z tego co wiem od Alexa jeden mecz jest juz zaklepany.
jako organizator LK wyjasnię, iż będzie dokładnie tak jak napisał kanastra - wystarczy iż teraz klan Fugazi zgłosi, iz nie przyjales wyzwania i walkower na ich korzysc
Nie bardzo rozumię o co Ci chodzi , bo nie miałem odzywać się tam w temacie.
Dałem propozycję , aby nie było niejasnosci.
I proponuję co sezon dać takie wotum zaufania do niektórych organizatorów.
Odpowiadaj konkretnie na propozycje , a nie podjudzaj mnie..
tak myslalem, ze z Toba sie nie da inaczej .. najlepiej Cie po prostu ignorowac
datysu