Forum ManagerZone Polska Pierwsze nieoficjalne forum dla polskiej społeczności ManagerZone.com Forum istnieje od 2004-02-12 godzina: 01:56 http://forum.managerzone.pl/
Po raz kolejny chcielibyśmy zaprosić maniaków, fanów, fanatyków, entuzjastów
(jak zwał tak zwał w końcu chodzi o nas) tym razem na powakacyjny Zlot eMZetowiczów,
który odbędzie się w sobotę 18 września 2010 roku :) w Parku Chorzowskim.
W programie zlotu: Godzina 16-17 start zlotu w Hawaii (Pub, Restauracja - koło Zielonej Doliny) nr 4 na mapce WPKiW, gdzie przy złocistym trunku i pysznych bagietkach
będziemy imprezować, rozmawiać o simie, taktykach i innych sprawach.
a to już nie moja wina i nie powiem kto maczał palce w ustawianie par na ostatnią kolejkę
trudno, wygramy baraże, tylko że dzisiaj wygrałem z tobą w FLu 4-1 i się mocno zastanawiam, czy w barażach nie wypuścić czarnego konia - debiutanta czyli... siebie
jazder -Usunięty- Gość
Wysłany: 2006-06-17, 20:31
wredny chyba ci sie cos pomylilo Co najwyzej mnie mozesz "wypuscic" jako przyszla rewelacje tej ligi - -;
27.06 we wtorek będziemy grać pierwszy baraż z 3 drużyną z innej grupy !!! więc szykować formę !
[ Dodano: 2006-06-18, 09:24 ]
z moich pobieżnych obserwacji wynika że będzie to ekipa KROSNA, która zajęła 3 miejsce (grupę tą wygrał Wrocław II, którego my pokonaliśmy w 2 rundzie grup eliminacyjnych)
oto skład KROSNA:
Biala Gwiazda TS 1906 (tommi-one) - kapitan Krosna 1
Dodax Sport & Recreation (jerry18)
Dukla Hooligans (samiec)
FC Krosno (kirath)
RYSZKINS 1986 KROSNO (ryszkins)
samiec ma skład w rozsypce, więc już wiadomo jaką czwórką wyjdą na to spotkanie, największą gwiazdą jest chyba kirath
wakul i swistaak są pewniakami do tego pojedynku i oni już mogą przejrzeć sobie rywali, jeśli ktoś komuś leży to niech dadzą znać a uwzględnie to przy podawaniu par.
do 2 wolnych miejsc kandydują: kylas, kaziu, natka90 no i ja przyjrzę się bliżej tym 4 ekipom by wybrać najlepszą 4eczkę, która zapewni nam spokojne zwycięstwo
co za przemówienie
[ Dodano: 2006-06-18, 09:30 ]
widzę, że swiastaak jest w tej samej div co RYSZKINS więc może z nim by zagrał ?? a wakul z jerry18, kirath raczej poza zasięgiem, więc trzeba ustawić pary by wygrać do 6, max do 8
powiem szczerze za ryszkins mi nie lezal w poprzednim sezonie...przegralem z nim oba mecze...w tym wygralem ale po dosc wyrownanym pojedynku...ale mysle ze jak bym go dostal to wymysle jakas taktyke na niego...bedzie przetarcie przed ligowka ktora gram z nim w srode 28
Get Out Of My Way Baby (kylas) - FC Krosno (kirath)
Ceimorts Biala Podl (wakul) - Dodax Sport & Recreation (jerry18)
JABOLOWE OFIARY (wredny) - RYSZKINS 1986 KROSNO (ryszkins)
SC Ronsko 07 (sfistaak) - Dalewice SA (daniel0)
skład może niektórych zdziwić ale... poczekajmy do nastepnego wtorku jak będą wyniki
liczę na komplet punktów od sfistaaka i wakula, kylas ma odmłodzony bardzo skład + kilku wymiataczy, ale że zdobył ostatnio koplet punktów więc wystawiłem go na najmocniejszy punkt przeciwnika - jeśli zdobędzie choćby 1 pkt to już plan wykona !
a co do mnie ? postaram się by debiut był udany, wierze w swoje możliwości.
jednak podstawą jest 12 pkt od sfistaaka i wakula !! bez tego będzie CIEŻKO ich pokonać !!
Get Out Of My Way Baby (kylas) - FC Krosno (kirath) 2-2
Ceimorts Biala Podl (wakul) - Dodax Sport & Recreation (jerry18) 0-1
JABOLOWE OFIARY (wredny) - RYSZKINS 1986 KROSNO (ryszkins) 2-1
SC Ronsko 07 (sfistaak) - Dalewice SA (daniel0) 5-1
brawo wredny i kylas...dobre mecze...wakul mial byc pewniakiem ale cos przekombinowal z taktyka chyba...dwoch napastnikow na srodku w tym simie nie wrozy dobrze...musimy utrzymac przewage wieczorem !!!! sprezyc sie panowie !!!