Forum ManagerZone Polska Pierwsze nieoficjalne forum dla polskiej społeczności ManagerZone.com Forum istnieje od 2004-02-12 godzina: 01:56 http://forum.managerzone.pl/
Po raz kolejny chcielibyśmy zaprosić maniaków, fanów, fanatyków, entuzjastów
(jak zwał tak zwał w końcu chodzi o nas) tym razem na powakacyjny Zlot eMZetowiczów,
który odbędzie się w sobotę 18 września 2010 roku :) w Parku Chorzowskim.
W programie zlotu: Godzina 16-17 start zlotu w Hawaii (Pub, Restauracja - koło Zielonej Doliny) nr 4 na mapce WPKiW, gdzie przy złocistym trunku i pysznych bagietkach
będziemy imprezować, rozmawiać o simie, taktykach i innych sprawach.
Get Out Of My Way Baby (kylas) - FC Krosno (kirath) 1-1 ; 0-3
Ceimorts Biala Podl (wakul) - Dodax Sport & Recreation (jerry18) 0-1 ; 0-0
JABOLOWE OFIARY (wredny) - RYSZKINS 1986 KROSNO (ryszkins) 2-1 ; 1-1
SC Ronsko 07 (sfistaak) - Dalewice SA (daniel0) 5-1 ; 5-1
kylas wywalczył bardzo ważny punkt !!! znakomicie spisał się sfistaak, ja miałem troche pecha w drugim meczu, ale myślę że moje 4 pkt to też jakiś sukces
tylko jedno mnie martwi... wakul... co się stao ?? "dzięki Tobie" fartem wygralismy planowałem Twoje 6 pkt a tu tylko 1 !!
prawodopodobnie czeka nas jeszcze 1 baraż, ze spadkowiczem z Ekstraklasy... CEL JEST BLISKO !!!!!!! DAMY RADE, CO NIE ?
niebawem koniec sezonu w TM, zaczynają się już zapisy do kolejnej edycji zabawy.
Proponuję stworzyć 2 ekipę Lublina, tak aby każdy grał, co wy na to ?
tylko jak nas podzielić ? kto zasłużył na reprezentowanie I składu ?
sfistaak
wakul
kylas
to moim zdaniem 3 z pierwszego składu, dodał bym jeszcze 2,3 ekipy a cała reszta grała by w Lublin II. jednak nie wiem czy by była taka motywacja, no nie wiem jest jeszcze kaziu, natka no i ja nieźle zagrałem ostatni mecz a może ta 6 jako Lublin I a reszta jako Lublin II ?
przypominam jednak, że niestety nasz region nie jest zbyt bogaty w masokratyczne kluby w MZ :/ i 2 skład będzie o wiele gorszy od 1szego, a 1szy mam nadzieję, że od wtorku wieczorem będzie już w Ekstraklasie
[ Dodano: 2006-07-08, 12:52 ]
baraż TM o wejście do Ekstraklasy
Częstochowa - Lublin
Juventus Gnaszyn (jammiq) - Get Out Of My Way Baby (kylas)
Trzynastki Bleszno Cz-wa (dab_krycha) - Ceimorts Biala Podl (wakul)
El Diablos Czestochowa (diabel) - JABOLOWE OFIARY (wredny)
WLOKNIARZ CZESTOCHOWA (cybull) - SC Ronsko 07 (sfistaak)
chyba się ustawili na mnie, że 6 pkt zdobędą ale cwajniaki chyba trzeba im zrobić niespodzianke i mały łomocik, co wy na to ?
tak sobie mysle ze mozna by stworzyc jakis banerek do prezentacji ze gramy dla Lublina...tylko niewiem kto by sie tego podjal ja talentu w tej dziedzinie nie mam
to taki wstępny podział na nowy sezon, co wy na to ? jeśli ktoś z 1 składu robi wyprzedaż to mi powiedzieć
Lublin (od nowego sezonu Ekstraklasa)
JABOLOWE OFIARY (wredny) - kapitan
Get Out Of My Way Baby (kylas)
Motor Lublin (kaziu)
Queens of Lublin (natka90)
SC Ronsko 07 (sfistaak)
Ceimorts Biala Podl (wakul)
Lublin II - debiut
Fc Protector (jazder) - kapitan
Dolaszewo SA (pibitoo)
KS SYRENKA (maciekplastek15)
KS Wisla Pulawy (calyx)
Start Lublin (serv)
jazder -Usunięty- Gość
Wysłany: 2006-07-19, 22:16
Kapitan Lublina 1 bylby w sam raz no ale na poczatek zadowole sie i tym xD
Czekam na odpowiedz tutaj lub na numer gadu 2285999.Jezeli jakas druzyna nie da odpowiedzi uznam ja za nieaktywna i postaram sie o nowa osobe do lublina II aby zapelnila luke .