Forum ManagerZone Polska Pierwsze nieoficjalne forum dla polskiej społeczności ManagerZone.com Forum istnieje od 2004-02-12 godzina: 01:56 http://forum.managerzone.pl/
Po raz kolejny chcielibyśmy zaprosić maniaków, fanów, fanatyków, entuzjastów
(jak zwał tak zwał w końcu chodzi o nas) tym razem na powakacyjny Zlot eMZetowiczów,
który odbędzie się w sobotę 18 września 2010 roku :) w Parku Chorzowskim.
W programie zlotu: Godzina 16-17 start zlotu w Hawaii (Pub, Restauracja - koło Zielonej Doliny) nr 4 na mapce WPKiW, gdzie przy złocistym trunku i pysznych bagietkach
będziemy imprezować, rozmawiać o simie, taktykach i innych sprawach.
niewiem co z meczami wakula..widnieja jako w.o. na jego korzysc czy x-x ?? jak na debiut w ekstraklasie wynik 9-0 po porannych meczach nie jest zly chyba nie ?
[ Dodano: 2006-08-08, 13:47 ]
Kraków II - Lublin 0-9
MATRIX KRAKOW (seba-matrix) - JABOLOWE OFIARY (wredny) 2-5
Sowin (sekur) - Get Out Of My Way Baby (kylas) 1-3
White StarZ (mkillah) - SC Ronsko 07 (sfistaak) 2-4
White Star Troopers (dekar) - Ceimorts Biala Podl (wakul) ?
e tam przydatne ! wakul i tak by wygrał mecz a ja w rewanżu już w 3 minucie straciłem jedynego napastnika, który rano walną 5 brameczek ! gdyby nie ta kartka powtórzył bym wynik z rana !!! mieliśmy pecha, ale wygraliśmy zasłużenie !
Tej ktos by chcial mnie zastapic na jakis miesiac w roli kapitana planety w LBN2 ?
Aktualnie mam noge w gipsie ,zdejmuje go w piatek i bede mial przez miesiac rehabilitacje i duzo spraw na glowie co rowna sie zero czasu na mz ;/Jezeli ktos bylby w stanie zajac sie tym przez jakis czas chetnie mu wytlumacze o co chodzi itp
Jak cos to piszcie tutaj swoje propozycje albo na gadu 2285999.Jezeli nitk sie nie zglosi ro postaram sie dopilnowac terminow i ustalac sjklady ale wolabym jakies zastepstwo ;p
nie wie gdzie to skrobnac wiec pisze tutaj i przepraszam za zasmiecanie tematu Smile
zapraszam Was na zlocik ktory odbedzie sie 18tego listopada na terenie slaska a dokladniej w knajpie "zielona dolina" w parku chorzowskim, Ci co byli w styczniu to pewnie wiedza Smile mial to byc zlocik regionalny ale wychodzi na to ze zrobil sie taki maly ogolnopolski Smile beda ludzie z krakowa, czestochowy, z warszawy zapowiedzial sie jak na razie tylko xonox no i beda slazacy
lista osob ktore zapowiedzialy sie na zlot znajdziecie na forum mz w dziale "rozmowy managerzone"
w razie jakichkolwiek pytan konkaktujcie sie ze mna
Chciałem się przywitać z graczami z Lublina, w końcu mam aktywowane konto ( zakładałem jakoś w wakacje :/ i dopiero jakiś tydzień temu dostałem maila że mam konto aktywowane.. ).
Zostałem kapitanem Lublin II i zobaczymy na koniec X edecji LM jak mi to wyszło
a no i ja zaczynam kapitanowac wiec zapowiada sie ciekawy sezon zobaczymy czy mam lepszy zmysl taktyczny od naszego wrednego guru damy mu w tej edycji troche odpoczac...niech sie magister relaksuje
Wysłany: 2007-04-02, 23:45 Czy można przyłączyć się do turnieju miast
Czesc moj nic to bratiszka drużyna FC Karpaty Lwów gram w div6.2 jestem z Lublina i chcialbym sie przyłączyć do rozgrywek turnieju miast czy jest taka szansa i na jakiej zasadzie jest to rozgrywane?? Dzieki pozdro ;o)