Forum ManagerZone Polska Pierwsze nieoficjalne forum dla polskiej społeczności ManagerZone.com Forum istnieje od 2004-02-12 godzina: 01:56 http://forum.managerzone.pl/
Po raz kolejny chcielibyśmy zaprosić maniaków, fanów, fanatyków, entuzjastów
(jak zwał tak zwał w końcu chodzi o nas) tym razem na powakacyjny Zlot eMZetowiczów,
który odbędzie się w sobotę 18 września 2010 roku :) w Parku Chorzowskim.
W programie zlotu: Godzina 16-17 start zlotu w Hawaii (Pub, Restauracja - koło Zielonej Doliny) nr 4 na mapce WPKiW, gdzie przy złocistym trunku i pysznych bagietkach
będziemy imprezować, rozmawiać o simie, taktykach i innych sprawach.
Wysłany: 2006-06-10, 14:31 Księga próśb, skarg i zażaleń
Tutaj mozna wpisywac wszystkie prosby, skargi, zazalenia. Prozbe o walkower skladamy w temacie z tabelami i skladami (TUTAJ), a mecze komentujemu w temacie z kometarzami (TUTAJ) meczow. Jezeli post bedzie w nieodpowiednim temacie przenosimy go do odpowiedniego tematu lub kasujemy.
kubkarlik -Usunięty- Gość
Wysłany: 2006-06-28, 21:18
Co mam zrobić, jeżeli wyzwałem przeciwnika ale dotarło tylko 1 wyzwanie? Na drugie pisze mi, że "Zostałeś już wyzwany w tym terminie".
zastepuje obecnie kapitana i nie wiedzialem w jakim temacie mam to wpisac. ale wpisalem to tez teraz do innego tematu
_________________ div3.2
Klan: Squadra JuvePoland
TM: Krosno
venezuela10 -Usunięty- Gość
Wysłany: 2006-06-29, 22:44
arkooo1, po 1 nie ja pisalem tego posta na samej gorze tylko scharic, a ja mam postepowac wg. regulaminu, mysle, ze sprawe pozostawie do rozwiazania scharicowi.
inna sprawa ryszkins, ze wystarczylo przeczytac posta scharica i dowiedzialbyssie, ze walkwoery zglaszamy gdzie indziej.
w sumie to czytalem to i probowalem nawet otworzyc linka na gorze ale scharic zle go wpisal. widac nie dokladnie go doczytalem. no ale juz zglosilem w innym temacie wiec chyba nie bedzie problemu
_________________ div3.2
Klan: Squadra JuvePoland
TM: Krosno
venezuela10 -Usunięty- Gość
Wysłany: 2006-07-02, 15:06
Podajac wynik, skład, zgłaszając walkowera lub dobierając pary prosze koniecznie podawać grupe w której występuje klan, oraz mecz o którym mowa. Myślę, że to nie jest duży problem, a ułatwia bardzo 'pracę'.
z faktu iż stwierdziliście iż potrzeba wam pomocy to jestem chętny wam pomóc
_________________ Иуг Компания Ченстохова 5.134
LR:HiT Biesiadnicy || TM: Częstochowa
Wysłany: 2006-08-02, 09:02
Czy moge wstawić do pojdynku drużyne, którą oficjalnie zgłosiłem do Składu klanu, ale organizatorzy nie wpisali jej do klanu? Moim zdaniem chyba tak, bo organizatorzy nic nie robią.
Czy moge wstawić do pojdynku drużyne, którą oficjalnie zgłosiłem do Składu klanu, ale organizatorzy nie wpisali jej do klanu? Moim zdaniem chyba tak, bo organizatorzy nic nie robią.
mozesz, a za to zdanie: "bo organizatorzy nic nie robią." powinienes dostac zolta kartke, bo obrazasz ludzi. Zobacz ze masz wszystko zrobione wiec kto nic nie robi Ty czy organizatorzy ??
[ Dodano: 2006-08-02, 10:59 ]
a po drugie Twoje pytanie wynika z braku znajomosci regulaminu LKJ a powinienes miec go w jednym paluszku !!
Wysłany: 2006-08-02, 14:01
No sorry, lismen, ale to nie było do Ciebie, jeśli Ty tu sie poczuwasz jako organizator, bo narazie w regulaminie jak byk pisze:
Kod:
Organizatorzy:
- scharic
- venezuela10
I ja to pisałem na podstawie regulaminu, a tam nie ma słowa o Tobie więc nie wiem czemu na mnie wyskakujesz z pytaniem czy to ja nic nie robie, bo jak narazie mój klan nie miał ani jednego walkowera przez nie wystawienie składu.
Poza tym pisze, że
Regulamin napisał/a:
Drużyna zgłoszona, czyli wpisana do odpowiedniego tematu może zagrać w najbliższej kolejce LKJ.
I ja o tym dobrze wiem. Ale myślałem, że musi być oficjalnie wpisana przed organizatora do składu klanu w głównym poście tak jak to ma miejsce w LK, tylko że tam jest wszystko robione na bieżąco więc nie ma takich problemów.
Na podsumowanie napiszę, że prosiłbym Cię, abyś nie oskarżał mnie o brak znajomości regulaminu, bo ja go bardzo dobrze znam, ale niestety czasami można go źle interpretować.
No sorry, lismen, ale to nie było do Ciebie, jeśli Ty tu sie poczuwasz jako organizator, bo narazie w regulaminie jak byk pisze:
Kod:
Organizatorzy:
- scharic
- venezuela10
I ja to pisałem na podstawie regulaminu, a tam nie ma słowa o Tobie więc nie wiem czemu na mnie wyskakujesz z pytaniem czy to ja nic nie robie, bo jak narazie mój klan nie miał ani jednego walkowera przez nie wystawienie składu.
Poza tym pisze, że
Regulamin napisał/a:
Drużyna zgłoszona, czyli wpisana do odpowiedniego tematu może zagrać w najbliższej kolejce LKJ.
I ja o tym dobrze wiem. Ale myślałem, że musi być oficjalnie wpisana przed organizatora do składu klanu w głównym poście tak jak to ma miejsce w LK, tylko że tam jest wszystko robione na bieżąco więc nie ma takich problemów.
Na podsumowanie napiszę, że prosiłbym Cię, abyś nie oskarżał mnie o brak znajomości regulaminu, bo ja go bardzo dobrze znam, ale niestety czasami można go źle interpretować.
nie poczuwam sie jako organizator jednak wkurza mnie to jak caly czas robicie na nich ujazd zamiast im troche pomoc... zwlaszcza ze sie tlumaczyli ze nie bedzie scharic'a jakis czas. Po drugie vene tez mowil ze go nie bedzie. Nie tlumaczy to jednak zamieszania jakie tutaj Panuje a Ty swoimi uszczypliwymi tekstami na pewno nikomu nie sprawiasz radosci.
Ktos zoorganizowal to fajne przedsiewziecie a Ty wbijasz mu szpilki w plecy takze nastepnym razem zastanow sie nad tym co piszesz... ale mimo wszystko nie zrozum mnie zle - Pozdrowionka
Wysłany: 2006-08-02, 15:08
No fakt, może troche mnie poniosło, ale chyba sam przyznasz, że można to było troche inaczej załatwić.
[ Dodano: 2006-08-02, 15:11 ]
A co do pomocy to chętnie bym pomógł, gdybym mógł, ale niestety nie moge się podjąć kolejnego obwiązku bo wiem, że już nie dałbym rady. I tak chyba nie tylko ja myślę, a jak ktoś się już czegoś podejmuje to chyba każdy się od niego spodziewa, że będzie go wypełniał jak najlepiej. No ale dobrze już zamknijmy ten temat.