Forum ManagerZone Polska Pierwsze nieoficjalne forum dla polskiej społeczności ManagerZone.com Forum istnieje od 2004-02-12 godzina: 01:56 http://forum.managerzone.pl/
Po raz kolejny chcielibyśmy zaprosić maniaków, fanów, fanatyków, entuzjastów
(jak zwał tak zwał w końcu chodzi o nas) tym razem na powakacyjny Zlot eMZetowiczów,
który odbędzie się w sobotę 18 września 2010 roku :) w Parku Chorzowskim.
W programie zlotu: Godzina 16-17 start zlotu w Hawaii (Pub, Restauracja - koło Zielonej Doliny) nr 4 na mapce WPKiW, gdzie przy złocistym trunku i pysznych bagietkach
będziemy imprezować, rozmawiać o simie, taktykach i innych sprawach.
Wysłany: 2008-01-14, 10:07
Sama moja kandydatura z góry uznana została za niepoważną, dlatego nie ważne co napiszę i tak większość myśli, że robię sobie jaja, wracając do pytania. Lubie gregstera, dlatego trudno mi jest go krytykować, mozna powiedzieć, że nie jestem obiektywny, bądź występuje tu konflikt interesu. Tak naprawdę jedyne to co mu mogę zarzucić to to, ze nie do końca poradził sobię z kadrą młodzieżową, ale i tak głównym celem są MS seniorów a tutaj gregster pokazał, ze potrafi dobrze prowadzić kadrę, nawer bardzo dobrze Jednak gdybym uważał, że nie można lepiej prowadzić kadry i osiągać lepszych, bardziej przekonujących wyników (wiem,wiem, trudno o lepszy wynik niż ME) to bym nie startował w tych wyborach.
Jakie Twoim zdaniem błędy popełnił Gregster przez swój okres czasu na pozycji selekcjonera? Co masz mu do zarzucenia?
Nie wiem jakie popelnil bledy, bo nie analizowalem wynikow poszczegolnych meczow.
Chłopie, ty się zastanów co piszesz bo naprawdę przekreślasz samego siebie odpowiadając jak dres dresowi na podwórku. Ale dobrze że chociaż się przyznałeś że nie interesowałes sie kadrą.
Wysłany: 2008-01-14, 23:11
eliks napisał/a:
Kolega nie kolega. Zadaję ci poważne pytania. Ja cię bron Boże nie atakuje. Zadam takie same pytania każdemu z was startujących.
To dlaczego wytykasz mi, ze nie ogladam TVN i korzystam z niepowaznych zrodel informacji ? Pewnie z gory zalozyles, ze moja kandydatura jest niepowazna, bo przestrzal to przestrzal.
Co do tego, ze sie nie interesowalem kadra, to ze nie ogladam meczow, to nie znaczy, ze sie nie interesuje kadra.
Jakie Twoim zdaniem błędy popełnił Gregster przez swój okres czasu na pozycji selekcjonera? Co masz mu do zarzucenia?
Nie wiem jakie popelnil bledy, bo nie analizowalem wynikow poszczegolnych meczow.
Chłopie, ty się zastanów co piszesz bo naprawdę przekreślasz samego siebie odpowiadając jak dres dresowi na podwórku. Ale dobrze że chociaż się przyznałeś że nie interesowałes sie kadrą.
Gdzie napisal, ze nie interesowal sie kadra? Ja widze, ze napisal o braku analizy wynikow poszczegolnych meczy, a to zasadnicza roznica.
A z tym dresem tos wogole wypalil, gdzie on ci odpowiedzial na pytanie jak jakis dres?
Kolega nie kolega. Zadaję ci poważne pytania. Ja cię bron Boże nie atakuje. Zadam takie same pytania każdemu z was startujących.
To dlaczego wytykasz mi, ze nie ogladam TVN i korzystam z niepowaznych zrodel informacji ? Pewnie z gory zalozyles, ze moja kandydatura jest niepowazna, bo przestrzal to przestrzal.
Co do tego, ze sie nie interesowalem kadra, to ze nie ogladam meczow, to nie znaczy, ze sie nie interesuje kadra.
Oczywiście uważam cię za poważnego na miarę twoich możliwości. Wystarczy poczytać niektóre posty i obejrzeć youtube'a.
Mambo, ja to się dziwię że ty LOLa nie dostałeś, za dużo masz znajomych w Rata.
eliks, ale co Cie czlowieku boli, to że jestes poglowkiem i masz problemy z logicznym mysleniem? Swoim 'mozliwosciom' intelektualnym juz nie nie raz i nie dwa dawales upust
A kolejna Twoja ciekawa teoria jest ta z Rata
Xaos, nie sadze bysmy mieli wieksze ryby od Ciebie, moze eliks..ale ten gosciu tma plecy w Kanikułach, wiec jemu mozna wybaczyc
_________________ Proud member;) Remember;) Rock the MiCrOfOn:) Say..what? I said RaTaMaTaFoN:)!
The Roof, The Roof, The Roof is on the Fire. We don`t need no water let the mada faka burn!!!
Wysłany: 2008-01-16, 22:21
Ja mam takie pytanie możesz podać twój cały sztab jako jedyny Pełny sztab ma Gregster Pisałesz bodajże że chciałbyś aby twoim asystentem był Gregster a jak się nie zgodzi ?
Wysłany: 2008-01-17, 00:26
Narazie w sztabie jest tylko mzstala i wszyscy co umiescili banerki w pospidach jak sie nie zgodzi to zapytam jarqe, czy sie zgodzi. Jak on sie nie zgodzi to zapytam osobe, ktora zajela nizsze miejsce, ale wg mnie sie nadaje.