Forum ManagerZone Polska Pierwsze nieoficjalne forum dla polskiej społeczności ManagerZone.com Forum istnieje od 2004-02-12 godzina: 01:56 http://forum.managerzone.pl/
Wysłany: 2005-06-12, 03:32 Mamy Cię w wersji Deluxe - Jest Filmik
Tydzien temu mój kolega zaprosil mnie na swoja osiemnastke niby nic szczegolnego ot zwykła imprezka. (kolega ma urodziny dopiero w lipcu ale mowil ze wyjezdza na kursy fortepianowe i nie bedzie mogl zorganizowac w terminie) Poniewaz ma mała chate zorganizował ja w lokalu, ktorego wlascicielka jest znajoma moich rodziców Pomyslałem fajny zbieg okolicznosci spokojnie dzis umówilem sie z paroma innymi osobami zeby razem tam podjechac.
Dojechalismy na miejsca wchodze do lokalu chce zlozyc koledze zyczenia. a tu z zza drzwi wypada moja rodzina i inni moi znajomi i spiewaja mi sto lat. Zamarlem nie wiedzialem o co chodzi. Okazało się że ów kolega zaprosil mnie na wlasna osiemnastke o ktorej sam nie mialem bladego pojecia (urodziny mam troche za ponad tydzien ale nie zamierzałem robic imprezy)
To się wydaje smieszne ale mnie zgielo z nóg zwyczajnie, totalny szok. Ludzie mi ta impreze szykowali juz od ponad miesiaca i nikt sie nie wygadal nikt nie pisnał nawet słowka.
Kazdemu z was życze przezyc takie cos, bo to dopiero jest niespodzianka z prawdziwego zdarzenia... Moja sister to wszystk nagrala i musze powiedziec ze dawno nie widzialem tak zdziwionego i zamroczonego człowieka jak ja w tamtym momencie to trzeba poprostu przezyc hehe
przepraszam za wszelkie błedy ale dopiero wpadłem do domu i odrazu chcialem sie podzielic z mzetowa bracia to wiadomoscia.
naprawde szok totalny
TUTAJ MACIE FILM
Dzieki uprzejmości Cap0ne filmik z tego wkretu bedzie tu przez pare dni
_________________ "Błogosławiony człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa"
Ostatnio zmieniony przez McDaniel dnia 2005-06-13, 22:45, w całości zmieniany 2 razy
tomex24 -Usunięty- Gość
Wysłany: 2005-06-12, 14:19
hehe
to niezła niespodziewajka
mojej 18 praktycznie nie było, ale nikt nie wpadł na taki pomysł - zazdroszczę inwencji rodziny
hehe gratuluje przyjaciol no i oczywiscie rodzinki
_________________ Drużyna zajęła 8 miejsce w Season 9 Cup - Edition 2.
Drużyna zajęła 10 miejsce w Playoff Division 5-6 Poland Edition 5.
Drużyna zajęła 9 miejsce w Division 5-6 Poland Edition 4.
Cap0ne to jest 10MB narazie serwery na ktorych mam konta nie chca mi przyjac takiego pliku moze by ktos uzyczył dla dobra społecznego troszke miejsca zeby sie ponabijac z mcdanielka
hehe
_________________ "Błogosławiony człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa"
Cap0ne -Usunięty- Gość
Wysłany: 2005-06-13, 00:25
McDaniel napisał/a:
Cap0ne to jest 10MB narazie serwery na ktorych mam konta nie chca mi przyjac takiego pliku moze by ktos uzyczył dla dobra społecznego troszke miejsca zeby sie ponabijac z mcdanielka
hehe
chyba ja mam 10mb u siebie wolne
musialbym sprawdzic
sprawdzilem moglbym na kilka dni udostepnic miejsce ale max 11mb
hehe
chyba ja mam 10mb u siebie wolne
musialbym sprawdzic
sprawdzilem moglbym na kilka dni udostepnic miejsce ale max 11mb
Cap0ne to by było akurat filmik ma mniej niz 11 mb jak wroce ze szkoly to sie do ciebie zgłosze